nyomtatóbarát verzió


Programok

Happy Dixieland Band - Hévíz támogatásával - szept 7. 15:00 ( BORS Színpad)

 Kapcsolódó link 

A Happy Dixieland Band egy koncertfelkérés nyomán alakult 2011 tavaszán a 20-30-as évek hangulatát idézve. A zenekar tagjai már korábban is játszottak együtt egyéb formációkban, így egy újabb repertoár összeállítása nagy örömet szerzett a tagoknak.
A Happy Dixieland Band azóta számos nagy sikerű koncertet adott, rendezvényeken, fesztiválokon, megnyitókon, önálló estéken, hazai és külföldi közönség előtt egyaránt, repertoárjában és show műsorában folyamatosan megújulva. A kitűnő zenei minőség mellett fontos a hiteles korhű arculat, amely a 20-as évek sokszínű világát idézi. Mind a látvány, mind a profi zenészek nagyszerű játéka, valamint az ismert, fülbemászó dallamok felhőtlen szórakozást, kikapcsolódást biztosítanak minden korosztály számára!
A Happy Dixieland Band rendkívül színes és zeneileg változatos műsorpalettáján népszerű dixieland, charleston és boogie-woogie dallamok is szerepelnek, de helyet kap a nosztalgia is magyar és idegennyelvű örökzöld dallamokkal, régi filmslágerekkel – instrumentálisan és vokálisan. A Happy Dixieland Band nevéhez híven könnyed hangulattal, örömzenével szórakoztatja a kedves közönséget és magas szinvonalú zenei produkciójával vívja ki a szakma elismerését.

Videó 1

Videó 2


nagy méretű térkép (1200x880, 270KB)