A Régi Sipos Halászkert, fesztiválozó Pörkölt különlegességei
A Régi Sipos Halászkert új résztvevőként köszönti Önöket a fesztiválon. Szeretnénk, ha kedves éhes gyomrú közönség megkóstolná a méltán híres pörkölt különlegességeinket ezzel is öregbítve a Magyar konyha hírnevét. Reméljük ételeinkkel meghozzuk kedvüket a további íz utazáshoz a Magyar ízek és Halkülönlegességek világába.
Pörköltjeink:
- Vörösboros pontypörkölt
- Harcsapaprikás ahogy Buzánszky Jenő bácsi szereti
- Pulykazuza pörkölt
- Nagymama tojáspörköltje
- Pörköltszaftos kenyér lila hagymával
Ezen a helyen már a múlt században is vendéglõ állt, amit a Kõbányárol idekerült Sipos Károly 1930-ban mint halászkertet nyitott meg (5 kg hallal kezdte meg a mûködésést amit 2 napig árult). A vendégek hamar megkedvelték az üzletet. Az Iparatestület több esetben elismerte, díjazta tevékenységét és Budapest egyik elismert, közkedvelt vacsorázó helye lett. A régi épület helyén a hagyományos óbudai vendéglátás szellemében lett a mai Régi Sipos Halászkert,melyet 1995 óta a 60 éve a vendéglátó iparban dolgozó Fejér Miklós a hazai vendéglátás többszörösen kitüntetett Vendéglátósa üzemeltet családjával.
Elérhetőségeink:
1036 Budapest, Lajos utca 46.
Tel.: +36-1-3-686-480
info@regisipos.hu
www.regisipos.hu |